2012. április 11., szerda

Safe from harm


Megérkezett az új ajtónk!!!! Bevallom voltak rémálmaim, hogy csúnya lesz. Legfőképpen akkor, amikor a biztonsági ajtós szakember azzal hívott fel, hogy fél, nem lesz jó az a sárga szín. Mindezt a szállítás előtt egy nappal, úgy hogy még ő sem látta lefújva. Kedves. De mikor megláttam megnyugodtam, mert pont olyan, amilyennek elképzeltem! És ami a legfontosabb: nem csak szép, hanem biztonságos is :)
Update: többen is kérdeztétek hol vettük az ajtót. Innen: http://www.biztonsagiajto.hu/
Kivülről
Belülről
A keretek természetesen le lesznek festve fehérre, a mostani sárgás-barnás-szürkés árnyalat nemsokára a múlté és egységesebb lesz az acél és a fatok is, ha egy színt kap. 

Ez volt az inspirációnk: 
És ilyen volt az ajtó: (bővebben itt)


A képen erősebb sokkal a sárga, de élőben egyáltalán nem durva, sőt. Vidám és jól fog passzolni a sötét padlóburkolathoz. Még gondolkodunk, hogy az ezüst színű kilincset lefújjuk-e feketére, egyelőre marad, meglátjuk megszokjuk-e. 
Egy életlen kép az 'optikai kitekintőn' át
Miközben Bob the builder és csapata keményen dolgoztak, mi elköltöttük az első közös uzsonnánkat az új otthonunkban :)

És közben elkészült a bejárt melletti kis cipő és kabáttartó "mélyedés" is, gipszkartonból:
Itt még hiányzik a teteje
Munka közben
Természetesen erre is van Pinterest inspirációnk:


Hamarosan beszámolunk a villanyszerelésről is :)

2 megjegyzés:

  1. szia! mennyi volt ez az ajtó? én is hasonlót szeretnék, ki csinálta nektek? egyébként is úgy látom elég jó kis brigád dolgozik nálatok, nálam is falakat ki kellene venni, wc-t átrakni, szóval sok bontási meló lenne nagyobb brigádnak, tudod őket esetleg ajánlani?

    VálaszTörlés
  2. Kedves @dimorph!

    Az ajtót innen rendeltük: http://www.biztonsagiajto.hu/. Gyorsan és jól dolgoznak és az árak sincsenek elszállva. Az 'extra' szín ha jól emlékszem 10.000 forint plusz költség volt és bármilyen RAL színt lehet választani (ld: http://www.xn--rednyalkatrsz-lhb56m.hu/reluxa/images/RAL.jpg)!

    Tényleg nagyon jó csapat dolgozik nekünk, ha írsz egy privát elérhetőséget szívesen adok bővebb infót!

    VálaszTörlés