2012. május 1., kedd

This time it's personal

Pihentünk, jó sokat, aktívan. Szégyen, de a négy nap alatt semmit nem csináltunk a lakásban... viszont inspirálódtunk. Bőséggel.

Tatai vár
színek :)
kopaszigát
a család új kutyája, Spikey. alig várom, hogy nekünk is legyen saját. egy jackrussel.
kell egy terasz.
millenium velodrom
kell egy MG is. vagy egy jaguar e-type. 

JÖN A GŐZHAJÓ
A lakásban is vannak fejlemények. Csak képileg kissé aluldokumentálva. (Mr. T. elfelejtett gépet vinni én meg mindig sötétben értem a lakásba a múlt héten...) Kész van a teljes gipszkartonozás (álmennyezet mindenhol, álfal a hálóban, lefotózhatatlan gardrób a hálóban - HATALMAS lett, kabáttartó beugró (kéne egy jobb szó rá...) az előszobában). Bobék vakolnak és együttes erővel szurkolunk, hogy a 4 hete megrendelt nyílászárók (fürdőszoba és konyhaablak) megérkezzenek.
Az eredeti "design" a nappaliban
kizöldült a tűzfalunk
A héten elmentünk Etyekre megvenni a három Veluxot az üvegtető helyére, de persze nem fért bele a kocsiba (...), így azért holnapután megy Mr. T. és ha minden jól megy megveszi a 'fapados' ajtót is a kamrához. A legalapabb OBI préseltlemez ajtót vesszük és lekenjük táblafestékkel (régi álmom válik valóra :)). Mert a táblafesték menő:




Tehát a héten elkészülhetnek a falak festésre készen (nem tudom milyen színűek legyenek a falak... more on that later), utána nyílászárócsere, tetőcsere, festés, csempézés... szóval már látszik a vége. (és ezzel együtt a pénzünknek is egyre gyorsabban :D)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése